A Kispál és a Borz jövőre a Budapest Parkban lép fel

A Kispál és a Borz a Budapest Parkban tartja egyetlen jövő évi magyarországi koncertjét május 12-én.

„Ezúttal Budapesten adunk egy nagyarányú koncertet, amelyen a legkedveltebb Kispál-dalok eljátszása mellett szeretnénk veletek közösen megünnepelni a zenekar új lemezét is, amit tavasszal jelentetünk meg” – idézi a Budapest Park közleménye a zenekar Facebook-oldalát.

A zenekar semmilyen más fellépést nem vállal a jövő évben Magyarországon – teszik hozzá.

A Kispál és a Borz jövőre a Budapest Parkban lép fel

A Kispál és a Borz jövőre a Budapest Parkban lép fel

Felidézik, hogy a Kispál és a Borz 2010-es feloszlása után idén augusztusban tért vissza a nézők elé a telt házas, kétnapos Kispál on Orfű eseményen. A zenekart Lovasi András, Kispál András és Dióssy D. Ákos alkotják, dobokon Bajkai Ferenc, gitáron Szesztay Dávid kiséri őket. Az együttes nemcsak a koncertek okán alakult újra, hanem mert elkezdtek dolgozni 11. nagylemezükön is. A tavasszal megjelenő új albumról márciusban a Rózsaszín, augusztusban a Mocsár című dalokat már bemutatták a közönségnek.

A Budapest Parkos koncertre jegyeket elővételben szeptember 26-tól a Budapest Park helyszíni és online jegypénztárában lehet vásárolni.

A jövő évi, 15. jubileumi Fishing on Orfűn sem marad viszont Kispál-dalok nélkül: június 28-án a Kispál és a Lovasi produkciót hallhatja a nagyérdemű. Ebben a felállásban Kispál András és Lovasi András mellett G. Szabó Hunor dobol, Babcsán Bence szaxofonozik, koncertprogramjuk ugyanakkor kevésbé fókuszál a slágerekre, inkább a zenekar pályafutása alatt ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket hallhatja ezt követően tőlük a nézők.

mti

Hozzászólások lezárva.