Okostelefonnal tervezi új kollekcióját a magyar dizájner

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészülékkel készíti Daubner Anna dizájner legkorszerűbb kollekcióját, amellyel az ökológiai sokszínűség és a Magyarországon előforduló természeti értékek védelmére hívja fel a figyelmet. A híres budapesti tervező a Samsung patronálásával gyártja le a korszerű gyűjteményt, a Galaxy S21 Ultra mindazonáltal segítségére lesz, hogy minél könnyűszerrel kifejezhesse a gondolatait és megmutathassa leleményes oldalát. A művész a telefonnal kompatibilis S Pennel rajzolja meg az állatok inspirálta mintákat és tervezi meg a ruhákat, az alkotói folyamatot mindazonáltal Instagram oldalán is przentálja. A Galaxy S21 Gyűjtemény a mindannyiunk részére kardinális, együttes értékek megőrzését és a sokszínűséget hangsúlyozza, a májusi bemutató után mindazonáltal mindenki részére elérhetővé válnak az speciális Anna Daubner stílusú darabok.

A Samsung és Daubner Anna, magyar divattervező együttműködése azokra a természeti és társadalmi értékekre hívja fel a figyelmet, amelyek veszélybe kerülhetnek teljes körű krízisek során. A leleményes szerzők és vállalkozásaik nehéz helyzetbe kerültek az elmúlt időben, a kisvállalkozások ugyanakkor minden gazdaság alappillérei. A vállalkozó szellem, az önkifejezés szabadsága és a kreativitás olyan értékek, amelyek az egész társadalmat előrébb viszik. Ezeket állítja a fókuszba az Galaxy S21 Kollekcióval a két márka, Daubner Anna személyében ugyanakkor a budapesti leleményes közösség egyik meghatározó tagja áll a indítvány élére. A fiatal dizájner 2014-ben alapította a nevét viselő márkát, akkortól mindazonáltal már az egész világon megvásárolhatók a játékosan dekoratív, komfortos, de ugyan feltűnő Anna Daubner ruhák.

Okostelefonnal tervezi új kollekcióját a magyar dizájner

Okostelefonnal tervezi új kollekcióját a magyar dizájner

„Sosem terveztem még telefonon a ruháimat, ennek köszönhetően meglehetősen izgalmas alkotási folyamatnak ígérkezik, kíváncsi vagyok, hogyan tudom ezt követően a legtöbbet kihozni a Galaxy S21 Ultrából – nyilatkozta Daubner Anna a gyűjtemény kapcsán. – Én magam is rettentően szeretem a természetet és az állatokat, az alkotás esetén örökösen inspirálódom az élővilágban megtalálható kivételes színek és minták által, mindent összevetve olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szívemhez közel álló témából alkothatok a csúcstechnológia hozzájárulásával. Bízom benne, hogy mindent összevetve leginkább szabadjára tudom engedni a fantáziám!”

A Galaxy S21 Ultra 5G az S széria történetében első alkalommal S Pennel is hasznosítható, mindent összevetve csodásan alkalmas leleményes alkotásra és önkifejezésre. A rendkívüli csúcskészülék mindazoknak a felhasználóknak készült, akik állandóan aktívak, és figyelnek az apró részletekre is, amellett a hatékony munkavégzés és önkifejezés elengedhetetlen a mindennapjaikhoz.

A társaság nem pusztán a telefont biztosítja a tervező részére, de az alkotások bemutatásában is részt vesz és vállalta a gyűjtemény első sorozatának gyártási költségeit is, hogy ezzel is támogassa Anna ötletes víziójának megvalósulását.

Az egyes ruhadarabok megjelenésében kardinális funkciója lesz Anna összetéveszthetetlen megjelenése mellett mindazoknak a csodálatos természeti formáknak is, amelyek a Magyarországon élő védett állatfajokon fedezhetők fel. Hazánk jó néhány fenomenális élőlénynek házigazdája, egészen változatos és sokszínű állatvilágnak, amelyiknek több, kevésbé ismert megbízottja is az inspirációk közt megjelenik. A kampány egyik célja, hogy a tervezési folyamaton át ezeket az állatokat a szélesebb nagyérdemű is megismerje.

„Jelentős boldogság számunkra, hogy egy ilyen nagyszerű hazai vállalkozást segíthetünk, mint Anna stúdiója és a hazai élővilágból inspirálódhatunk. Izgatottan várjuk, hogy elkészüljenek az első tervek és lássuk kirajzolódni a végleges gyűjteményt – közölte Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Samsung részére kiemelten jelentős a fenntarthatóság, ez megnyilvánul abban, hogy a jelen értékeit a jövő részére a technológiákon és az összefogáson át őrizzük meg.”

A Samsung a korábbi években nagyon sok intézkedéssel növelte mobilkészülékeinek élettartamát, ezzel hozzájárult a fenntarthatóbb, körforgásos gazdaság létrejöttéhez. A társaság legkorszerűbb Galaxy okostelefonjai három generáción át garantált frissítéseket kapnak, a biztonsági frissítéseket mindazonáltal négy évig garantálja a Samsung A környezeti terhelés csökkentése érdekében több gépezet csomagolása újrahasznosított anyagokból készül, a következő években mindazonáltal több gyártmány csomagolása is egyszerűsödik az e-hulladék csökkentése érdekében.

Az Anna Daubner és a Samsung együttes kollekcióját várhatóan május végén ismerheti meg a nézőközönség, a bemutatását követően mindazonáltal Daubner Anna webshopjában vagy a budapesti Margot üzletében lesznek megvásárolhatók az egyes darabok. A készülő kollekcióról, a tervezési folyamatról és az inspirációt jelentő védett állatfajokról megszakítás nélkül érkeznek a tartalmak Daubner Anna Instagram oldalára, a tervezéshez használt Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonról mindazonáltal a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/ weboldalon válik hozzáférhetővé újabb információ.

Hozzászólások lezárva.