Korszerűsödött a BKK utazástervező használata

Új funkciókkal bűvült a Futár, a fővárosi Közlekedési Centrum (BKK) utazástervező használata.

Az információ alapján a modern funkciók bevezetésekor figyelembe vették a felhasználók igényeit; az applikáció frissítése már letölthető.

Korszerűsödött a BKK utazástervező használata

Korszerűsödött a BKK utazástervező használata

A korszerűsödött Futár alkalmazásban választható az osztott képernyős nézet: ugyanabban az időben megfigyelhető az okoseszközök képernyőjén a térképes megjelenítés, ezenkívül a megállóhelyi indulások és a menetrendi információk.

Új szerepkör az elrendezés beállítása menüpont is, melynek révén az alkalmazás egyedileg beállítható és nehézség nélkül kezelhető. A böngészés hatékonyabb használata érdekében feltüntetik ezenfelül a térképközéppontot, amely útiterv készítésekor vagy a megállóhelyi indulások böngészésekor is hasznos lehet.

A korszerűsödött alkalmazás már a bizonytalan indulásokat is jelöli, ezáltal a megszokott zöld (valós idejű) és fekete (tervezett indulási időpontok) jelzés mellett ezentúl egy új, narancssárga jelöléssel is találkozhatnak a felhasználók. Ez utóbbi akkor jelenik meg, ha az adott jármű haladását valami akadályozza, példaként dugóban áll.

A Futár alkalmazás 2014 októbere óta támogatja a fővárosi közlekedők mindennapjait. A korábbi években több mint egymillióan töltötték le az okostelefonos alkalmazást, és naponta csaknem félmillióan használják az applikációt – írta a BKK.

mti

Hozzászólások lezárva.