A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad a Trip WebSzínházából. A produkcióban öt zenész és tíz énekes vesz részt.

Mindkét koncert érzékelhető élőben a premieren, egy időben a felvétellel. A premierre limitált számú, négyezer jegy kapható – közölték a szervezők.

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad

A karácsonyi koncertre az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemez dalaiból válogatnak, a direktor Keresztes Tamás. A Farkas Róbert által vezetett Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián.

A szilveszteri koncerten a Budapest Bár „legpörgősebb” számai közül csemegéznek, a közösségi média felületeiken előzetes nézői kívánságok alapján állítják össze a dalok sorrendjét.

A Budapest Bár az 1920-30-as évekbeli, fővárosi kávéházak világáig visszanyúló dalok feldolgozásaival vált népszerűvé, amelyeket a zenészek mellett a magyar rockzene ismert énekesei adnak elő. A cigányzenei alapokon, dzsessz, pop, rock, klezmer és nagyszámú zenei műfaji elemmel ötvözött megjelenés egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait teremtette meg.

A premiert követően eshetőség nyílik az előadások rögzített felvételként megtekintésére is: a karácsonyi koncert premierje december 20-án volt, a rögzített előadás 27-ig nézhető meg. A szilveszteri koncert élőben december 31-én követhető, utána január 1. és 31. közt nézhető vissza.

mti

Hozzászólások lezárva.