Startup fővárossá válik Budapest

Az év egyik legszámottevőbb régiós startup eseményének házigazdája Budapest, Magyarország 2017-es V4 soros elnökség hivatalos programjaként a magyar fővárosban találkoznak a kelet-közép-európai térség startup és innovációs ökoszisztémájának legjelentősebb szereplői.

A tájékoztatás alapján az idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő V4 Startup and Innovation Tour célja, hogy A főváros a régió meghatározó innovációs központjává váljon és felkerüljön az internacionális startup térképre.

Az eseménysorozat a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Magyar Fejlesztési Bank, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő, az Enterpise Hungary, ráadásul a Magyar Kereskedőház Innotrade programjának együttműködésében valósul meg, ami nemcsak az modernizált vállalkozások, de Magyarország gazdasági- és diplomáciai életében is kardinális szerepet tölt be.

A Várkert Bazárban tartandó záróeseményt megelőzően Pozsonyban, Prágában és Varsóban került megrendezésre a V4 Startup and Innovation Tour Fastlane programsorozat.

A V4 Innovation and Startup Tour Fastlane eseményein a régió legjobb inkubátorai, akcelerátorai, kockázatai tőkealapjai, angyal befektetői vitatták meg a közép-kelet-európai innovációs ökoszisztéma kihívásait és lehetőségeit az állami döntéshozókkal írják a közleményben.

mti

Hozzászólások lezárva.