Kiosztották a VinCE Awards-díjakat ebben az évben is

Tizenkét kategóriában ismerték el a magyarországi borvilág kimagasló teljesítményeit a VinCE magazin által múlt évben alapított VinCE Awards nevű díjjal, amelyet csütörtökön osztottak ki a 7. VinCE Budapest Wine Show nyitónapjának gálaestjén.

Kiosztották a VinCE Awards-díjakat ebben az évben is

A szervezők információja alapján a VinCE magazin tizenegy éve meghatározó szerepet vállal a hazai boréletben, tesztjein rendszeresen értékel borokat. A VinCE Awards díjjal a lap olyan kimagasló teljesítményeket ismer el, amelyek túlmutatnak a borok elkészítésén, hogy azonosítsa és példaként mutassa fel a legjobb ötleteket, legprofibb koncepciókat, leginspirálóbb példákat.

A legjobb borlap kategória győztese idén a Kistücsök étterem lett, a legjobb borhotelnek az Andrássy Rezidenciát választotta a zsűri.

A legjobb borvacsora díjával a Gusteau Kulináris Élményműhelyt tüntették ki, a legjobb borkereskedésnek a Bortársaság bizonyult, a legjobb borbeszerző Elek Ágnes (Spar) lett.

A legjobb borbár kitüntetést a Drop Shop képviselői vehették keresztül, a legjobb borász weboldal a somlói Kreinbacher Birtoké, a legjobb pincelátogatást a zsűri véleménye alapján a mádi Holdvölgy Pincészet kínálja.

A legjobb bormarketingkampány díját a Nemzeti Borkiválóság Program nyerte el, a legaktívabb társulás a Villány-Siklósi Borút Egyesület lett.

Díjazták a VinCE magazin saját tesztjein legtöbb csillagot szerzett borkereskedést és borászatot is, az elismeréseket a Bortársaság és a Sauska képviselői kaphatták meg.

Kiosztották a VinCE Awards-díjakat ebben az évben is

A VinCE Budapest Wine Show vendégei szombatig ezer féle, a VinCE Magazin tesztjein négy-ötcsillagos eredménnyel szereplő bort kóstolhatnak meg, hazai és határon túli borvidékek borkultúrájába kapnak betekintést, sőt még feltárul előttük a francia, a tokaji és a francia pezsgők világa is.

MTI

Hozzászólások lezárva.