A The Gerlings csoporté a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot díja

Magasdrót számával a kolumbiai The Gerlings csoport viheti haza a 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot díját, ugyanakkor két magyar csoport bronzérmet vehet át.

A nemzetközi szakemberekből álló zsűri az orosz Skokov csoport hintaszámát és az Egyesült Államokból érkezett Flying Farfans csapat artista produkcióját ezüst díjjal jutalmazza, bronzérmet pedig a magyar Trio Power Line és a Silver Power csoportokon kívül a romániai X-treme Brothers, a spanyol Nicol Nicols és a portugál Dias Family kap – ismertette tegnap az eseményt rendező Fővárosi Nagycirkusz.

11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál pillanatkép

11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál pillanatkép

A nyertesek és a különdíjasok nevét vasárnap este zártkörű fogadáson jelentették be, a díjakat a művészek a mai gálaműsorok keretében vehetik majd át.

A budapesti cirkuszban a csütörtökön kezdődött nemzetközi mustrán tizenhét ország harminc produkciója versengett egymással a zsűri, illetve a nézők előtt.

A közönség csütörtökön és vasárnap az A műsor produkcióit, pénteken és szombaton a B program előadásait nézhette meg a városligeti cirkusz porondján. A versenyt záró gálaműsort a mai napon szintén két bontásban mutatják majd be.

Hozzászólások lezárva.