Folytatja tavaszi online programsorozatát a Várkert Bazár,369

A Várkert Bazár a húsvéti ünnepeket követően is folytatja tavaszi digitális programsorozatát #várkertonline néven: a gyermekeknek Várkert Matiné széria indul, ameddig a felnőtteknek például olyan kulturális programokkal készülnek a szervezők, mint a Várkert Irodalom Petőfi-estje, ezenkívül a Képmás-estek.

A korlátozások ideje alatt az online programok a Facebook-on, Youtube-on és a Várkert Bazár honlapján érhetőek el.

Folytatja tavaszi online programsorozatát a Várkert Bazár

Folytatja tavaszi online programsorozatát a Várkert Bazár

A Képmás Magazin az elmúlt három évben rendszeresen jelentkezett Képmás-est című sorozatával a Várkert Bazárban. Az esteken mesterek és művészek bevonásával igyekeztek körbejárni jelentős témákat. A Képmás-esteken készült felvételekből nézhető meg egy hat epizódból álló szemezgetés minden pénteken 19 órától a Várkert Bazár facebook oldalán. Mint írják, a Várkert Irodalom részeként tovább folytatódik a március végén indult, #énésakönyvem széria, melyben Ugron Zsolna író és Juhász Anna irodalmár ajánlanak online szintén rendelkezésre áll olvasnivalót.

A Várkert online széria újabb elemei és a részletes programterv a Várkert Bazár honlapján és Facebook-oldalán válik hozzáférhetővé – közölte a Várkert Bazár.

MTI

Hozzászólások lezárva.