Bonnie Tyler-koncert lesz jövő nyári hónapokban Budapesten

Nyolc év után jövőre visszatér Budapestre Bonnie Tyler. A világhírű walesi énekesnő 2020. június 19-én a Barba Negra Trackben adja elő legnagyobb slágereit és új dalait – közölte a szervező Broadway Event sajtótájékoztatóján.

Bonnie Tyler több mint negyven éve van a pályán, a nyolcvanas években olyan nagy slágerek fűződtek a nevéhez, mint a Total Eclipse of the Heart vagy a Holding Out For a Hero. 2013-ban ő képviselte az Egyesült Királyságot a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. Legutóbbi albuma idén jelent meg Between the Earth and the Stars címmel.

Bonnie Tyler-koncert lesz jövő nyári hónapokban Budapesten

Bonnie Tyler-koncert lesz jövő nyári hónapokban Budapesten

Rekedtes hangja védjegyévé vált, pályája esetén nagyon sok zenei és életműdíjjal tűntették ki, dalai gyakran felcsendülnek sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, tizenhét stúdióalbum és több millió eladott lemez áll mögötte. Az említett Total Eclipse of the Heart, amellett It’s a Heartache című dala egyenként is hatmillió példány felett kelt el, ezzel a történelem legsikeresebb kislemezei közt megjelennek.

Többször fellépett Magyarországon, legutóbb idén júliusban a Tokaj Fesztiválkavalkádon, előtte 2016-ban Debrecenben, 2014-ben az alsóörsi Harley-Davidson eseményen. Budapesten legutóbb 2012-ben adott koncertet a Budavári Palotában, a Unique Rendezvényen.

mti

Hozzászólások lezárva.