Kürtőskalács Esemény hétvégén a Városligetben

Harminc kürtőskalács-készítő standdal és piknikezős, családi hangulattal várja péntektől vasárnapig a vendégeket a 7. Kürtőskalács Rendezvény a Városligetben.

A szervezők információja alapján a hétvégi eseményen a résztvevők megkóstolhatják a legváltozatosabb ízesítésű kürtőskalácsokat.

Kürtőskalács Esemény hétvégén a Városligetben

Kürtőskalács Esemény hétvégén a Városligetben

Az elmúlt évek jártasságai ellenben azt mutatják, hogy még folyamatosan a szokásoknak megfelelő méretű és ízesítésű, faszénparázson sült kürtőskalács a legkelendőbb, így idén már 5 kürtőskalács-készítőt hívtak meg Székelyföldről.

A tavalyihoz hasonlóan idén is Arany Péntekkel indul a parádé: az első napon minden kürtőskalács-készítőnél féláron kapható az egyik kedvenc áru.

Ezúttal is van Relax sziget és “Rendelj és Pihenj” szolgáltatás, melynek segédkezésével sorban állás nélkül juthatnak a résztvevők kürtőskalácshoz.

A Kürtőskalács Rendezvényen családi és gyermekprogramok, kvízjátékok, mulattató társasjátékok, mese- és bábelőadások is lesznek. Pénteken fellép a Kolompos Zenekar és a The Biebers, szombaton Péter Szabó Szilvia ad koncertet, vasárnap mindazonáltal a Tárkány Művek ismerteti részleteiben is a hagyományos balkáni népzene világát.

mti

Hozzászólások lezárva.