Lara Fabian-koncert lesz novemberben a Sportarénában

Lara Fabian visszatér Magyarországra. Múlt évben áprilisi sikeres koncertje után idén november 5-én lép fel a Papp László fővárosi Sportarénában.

A belga-kanadai énekesnő 50 World Tour című koncertsorozata keretében lép fel Magyarországon. A turnéval 50. születésnapját, mindemellett 30 éves karrierjét hasonlóképpen ünnepli – közölte a szervező Live Nation sajtótájékoztatóján.

Lara Fabian-koncert lesz novemberben a Sportarénában

Lara Fabian-koncert lesz novemberben a Sportarénában

Mostani koncertkörútján valamennyi, ennek értelmében mind a tizennégy albumáról elhangzanak dalok. Lara Fabian legutóbbi, Papillon című francia nyelvű albuma idén februárban került a boltokba.

Az énekes, dalszerző, zenész, színész és producer lemezei eddig 20 millió példányban fogytak az egész világon. Lara Fabian kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul.

Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze félmillió példányban kelt el Európában. Első, cím nélküli albuma 1991-ben jelent meg, a második albuma, a Carpe Diem (1995) tucatnyi díjat hozott neki több országból is, például az év énekesnője elismerést. 1999-es, Lara Fabian című lemezén Patrick Leonard is szerzőtársa volt, aki akkor már példaként Madonnával, később ugyanakkor Leonard Cohennel is közösen dolgozott. Az albumról az I Will Love Again hetekig vezette a slágerlistákat, de az Adagio, a Love By Grace és a Broken Vow is felkapott lett.

A Wonderful Life című, 2004-es lemezére Desmond Child két dalt írt: az I Am című számot és a Review My Kisses-t, amely Hex Hector remixével lett klubsláger.

mti

Hozzászólások lezárva.