Kétszázötvenféle sörkülönlegesség a Belvárosi Sörfesztiválon

Kétszázötvenféle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg a vendégek június 5. és 10. közt a Belvárosi Sörfesztiválon a fővárosi Szabadság téren.

A találkozó idén hat napon át várja a speciális sörökre és az igényes gasztronómiai élményekre vágyókat – áll a szervezők közleményében.

Kétszázötvenféle sörkülönlegesség a Belvárosi Sörfesztiválon

Kétszázötvenféle sörkülönlegesség a Belvárosi Sörfesztiválon

Az esemény egyik legnélkülözhetetlenebb célja, hogy a bemutassa a közönségnek a magyar készítőket és a legjobb magyar söröket. A színpadon egész nap fiatal magyar zenekarok és előadók lépnek fel.

A találkozó újdonsága, hogy a First Craft Beer kisüzemi sörfőzdével és a látogatókkal kooperálva idén első alkalommal készítik el a rendezvény saját sörét is.

A szervezők várják a nézőközönség által kitöltött online űrlapokat, amelyeken bárki bejelölheti, részére milyen az ideális sör. A szavazók meghatározhatják milyen legyen az ital alkoholtartalma, színe, de még arról is szavazhatnak, hogy erősebben vagy enyhébben komlózott, láger vagy ale típusú sört innának szívesebben.

A kérdőívre érkezett válaszok összesítése után a főzdében nyomban megkezdődik a Belvárosi Sörfesztivál 2019-es sörének az elkészítése, hogy a találkozó megnyitóján már meg lehessen kóstolni.

A kérdőív a parádé honlapján válik hozzáférhetővé.

A tavalyi programon csaknem százezer vendég volt ott, akik 150 ezernél is több korsó sört fogyasztottak el.

mti

Hozzászólások lezárva.