Lerakták a Millennium Gardens irodaépület alapkövét Budapesten

Lerakták a Millennium Gardens irodaépület alapkövét Budapesten a Millennium Városközpontban, a 2020-as gyanítható átadást követően a kétszárnyas alkotmány csaknem 37 000 négyzetméter bérbeadható irodaterülettel és több mint 600 parkolóhellyel várja a bérlőket – közölte a TriGranit.

A tájékoztatás alapján az A-kategóriás, 10 emeletes épületben több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló is létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel, valamint a környezettudatosság jegyében az irodaépület elektromosautó-töltőhelyekkel is ellátott ezután.

A beruházás értékét a társaság nem közölte.

Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója a közleményben kiemelte, a Millennium Gardens irodaépület 2011 óta az első Magyarországon megvalósuló TriGranit fejlesztés. Az ingatlanfejlesztő társaság még mindig aktív marad külföldön, közép-európai irodafejlesztési projektjeik a Millennium Gardenssel egyesült erővel elérik a 107 000 négyzetmétert.

A TriGranit közölte, a közép-európai régióban 4 irodafejlesztés indításán dolgoznak. A Millennium Gardens irodaépület mellett most folyamatban van Krakkóban a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum nyolcadik, H épületének kivitelezése 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel, a B4B I épületének építési munkálatai ugyancsak 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel várhatóan jövő évben indulnak el.

A Silesia Towers kivitelezése is elindulhat a lengyelországi Katowicében a közeljövőben. A két elemből álló épületegyüttes a korábbi TriGranit fejlesztésű Silesia City Center mellett helyezkedik ezután el, összesen 40 000 négyzetméternyi bérbeadható területtel bővítve a település irodakínálatát.

MTI

Hozzászólások lezárva.