Adománygyűjtő családi élménynapot rendez a főváros Bike Maffia

Charity Fest címmel rendez adománygyűjtő fesztivált a főváros Bike Maffia május 12-én, a Sztrilich Pál Cserkészparkban, Nagykovácsiban. Az adományokból rászoruló családokat támogatnak.

A szabadidős élménynapon a kíváncsiskodók például olyan színes programok közül válogathatnak, mint az együttes bográcsozás és piknikezés, erdei túrák, biciklis túrák, jógaórák, de jó néhány gyermekprogramra is sor kerül – közölték a szervezők.

Adománygyűjtő családi élménynapot rendez a főváros Bike Maffia

Adománygyűjtő családi élménynapot rendez a főváros Bike Maffia

Az adományfesztivál érdemben azt jelenti, hogy a kitelepülő vállalkozások, vállalkozások, egy általuk meghatározott összegért cserébe jelenhetnek meg az eseményen. Ezt az összeget tovább gyarapítja a vendéglátásból származó profit, amely ugyancsak bekerül az adományalapba.

A Charity Fest keretén belül összegyűlt adományt egész egészében rászoruló családok lakóhelyeinek felújítására fordítják a főváros Bike Maffia BBM Sweet Home projektjének keretein belül.

A céges kitelepülésen túl magánszemélyként, vagy egy vállalatot képviselve is lehet csatlakozni az együttes bográcsozáshoz. Az itt elkészült ételekből megmaradt adagokat a Bike Maffia „Nightwatch” csapata rászoruló emberekhez és intézményekhez juttatja el.

„Egyfajta progresszív majálist álmodtunk meg, ahol korosztálytól függetlenül mindenki jól tudja magát érezni, egy kicsit el tud szakani a településtől és mindeközben egy jó ügyet is támogat. A fesztiválra vendégek már egy ital vásárlásával hozzájárulnak az adományalap gyarapításához” – idézi a közlemény Havasi Zoltánt, a főváros Bike Maffia alapítóját.

MTI

Hozzászólások lezárva.