Korszerűsödött az Örs vezér téri P+R parkoló

Modernizált az Örs vezér kapcsán a P+R parkoló, a fejlesztés eredményeként 104-ről 265-re növekedett a parkolóhelyek száma.

Az Örs vezér tere déli oldalán, a Fehér út mellett látható autóbusz-végállomás mögötti, már létező P+R parkoló, amellett az attól déli irányban elhelyezkedő, ezelőtt kihasználatlan régió beépítésével új, 265 férőhelyes P+R parkolót alakítottak ki – olvasható a közleményben.

Korszerűsödött az Örs vezér téri P+R parkoló

A munkák részeként a parkoló szilárd burkolatot kapott, modernizált a közvilágítás, azonfelül a zöldfelületek is. A várakozóhelyen belül, a metróvégállomáshoz a lehető legközelebb elhelyezve, 40 férőhelyes fedett B+R (bike and ride, mondanivalója: biciklizz és utazz) parkoló is létesült.

Közölték: a beruházás eredményeként kamerarendszerrel őrzött haladó szellemű, kibővített P+R és B+R parkolóban hagyhatják autójukat és kerékpárjukat a közlekedők. A korszerűsödött parkolóban reggel 6 és este 22 óra közt alkalmanként egy vonaljegy áráért, 22 és 6 óra közt ugyanakkor megkezdett óránként 105 forintért lehet ezután parkolni.

mti

Hozzászólások lezárva.