Augusztus végén rendezik a Vegetáriánus Fesztivált Budapesten

Relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és táncprogramokat, ezenfelül filmvetítéseket is láthat a nézők a fővárosi Vegetáriánus Rendezvényen augusztus 26-án és 27-én.

A 21. Vegetáriánus rendezvényen lesz főzőszoba is, ahol az ennivalók elkészítését tanulhatják meg a érdeklődők, amellett idén első alkalommal a rendezvény keretein belül szervezik meg a növényi alapú táplálkozás első fővárosi szakmai szimpóziumát is.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban szervezett programon szó lesz többek közt a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról, a gluténmentes étrendről, a várandósság és az egészséges táplálkozás kérdéseiről, továbbá az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből való gyógyulásról is.

A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket és rámutasson a sok zöldség és gyümölcs igénybevételével lett megalkotva ennivalók egészségmegőrző hatására.

A két nap alatt a vendégek részére mód nyílik ezt követően természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, előadást tartanak táplálkozási mesterek, lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozás, masszázs, ételkóstoló is.

mti

Hozzászólások lezárva.